KALEDE KİM OLACAK!..

KALEDE KİM OLACAK!..

Süper Lig temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor ligin 37.haftasında bugün saat 20.30'da İstanbul'da lider Beşiktaş'a konuk olacak. Zorlu Beşiktaş maçı öncesi Sarı-Kırmızılı takımda tek hedef puan veya puanla dönmek. Dün 22  futbolcu ile İstanbul'a giden Sarı-Kırmızılı temsilcimizde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nasıl bir on bir ile sahaya çıkacak merak konusu. 

Küme düşme hattından çıkmak isteyen temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor'da Beşiktaş maçnda kalede kimin oynayacağı maç saatinde belli olacak. Sakatlığı geçmesine rağmen haftalardır yedek olarak bekleyen Rumen kaleci Silviu Lung mui yoksa haftalardır kaleyi başarılı bir şekilde koruyan genç kaleci Doğan Alemdar mı bugün sahaya on birde çıkacak. Son kararı ise teknik heyet maç öncesi yapacağı son toplantıda vereceği öğrenildi.

Öte yandan Hes Kablo Kayserispor'un sahaya şu muhtemel on bir ile çıkması bekleniyor; kalede Silviu Lung savunmada Zoran Kvrzic, Mairo Paz, Dimitrios Kolovetsios, Aziz Behich, orta sahada Karlo Muhar, Joseph Attamah, Pedro Henrique, Aaron Lennon, Muğdat Çelik ve forvette ise Denis Alibec...


SPOR 24.04.2021 14:56:00 0