İNCE HESAPLAR

İNCE HESAPLAR

Süper Lig temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor’da yeni sezon öncesi ilk hedef transfer yasağını açtırmak. Geçmiş dönem forma giyen ve alacaklarını alamadıkları için gelen 2,5 milyon Euro’luk transfer yasağı nedeniyle eli kolu bağlı olan Sarı-Kırmızılı kulüp en kısa sürede transfer tahtasını açtırmak istiyor.  Transfer tahtasını açtırmak için çalışmalarını ve görüşmelerini sürdüren Hes Kablo Kayserispor kulübünde ardından bu hafta sonu yapılmasını planlanan kongre ile yeni yönetimini belirleyerek yeni sezona başlamak istiyor.

Önce kongre sonra transfer…

Hes Kablo Kayserispor’da transfer çalışmalarının 6 Haziran’da yapılacak kongreden sonra hız kazanacağı bekleniyor. Süper Lig’de 2020-21 sezonunu 17.sırada tamamlayan Hes Kablo Kayserispor’da gözler 6 Haziran’da yapılacak olan kongrede. Sarı-Kırmızılı takımda mevcut başkan Berna Gözbaşı’nın göreve devam etmesi beklenirken yönetimde köklü değişikliklerin olması bekleniyor. Yapılacak olan kongrenin ardından Sarı-Kırmızlı takımda transferler için düğmeye basılacak. Yeni sezon öncesi mevcut kadroya takviye yapmayı planlayan Sarı-Kırmızılı takımda sözleşmeleri devam eden oyuncularından bazı isimler ile yolların ayrılması bekleniyor.

Naibi kolları sıvadı…

Hes Kablo Kayserispor’un yeni Sportif Direktörü Ali Naibi çalışmalara başladı. Yeni sezon öncesi Sarı-Kırmızılı takımda 3 yıllık sözleşme imzalayan Naibi transferlerde büyük görev düşüyor.  Kayseri’ye gelerek yeni sezon öncesi çalışmalara başlayan Sportif Direktör Ali Naibi transfer için yetkili birkaç isimden birisi. Bu hafta sonu Kayseri’ye gelmesi beklenen Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ile çalışmalarına devam edecek olan Ali Naibi hem mevcut kadrodan gidecek oyuncuları ile görüşecek hem de dış transferde kadroya dahil edilmesi gereken oyuncular ile görüşmesi bekleniyor. Mevcut kadroda eksik olan bölgelere hazırlayacağı transfer raporunu hem başkan Berna Gözbaşı hem de teknik adam Yalçın Koşukavak ile paylaşacak olan Ali Naibi ardından ise düğmeye basarak transferleri bitirmek istiyor.


SPOR 1.06.2021 09:50:00 0