HEDEFİN ADI ÜÇ PUAN

HEDEFİN ADI ÜÇ PUAN

Süper Lig’de ligin ikinci yarısı bugün oynanacak olan tek maçla başlıyor. Ligin ikinci yarının 20.haftasında Pazar günü sahasında ve taraftarı önünde İzmir ekibi Altay’ı konuk edecek olan temsilcimiz Yukatel Kayserispor’da keyifler ve moraller yerinde. Ligin ilk yarısını 24 puanla 13.sırada tamamlayan Sarı-Kırmızılılar ikinci yarıda umutla bakıyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Yukatel Kayserispor ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor. Zorlu doksan dakika öncesi bütün planlarını 3 puan üzerine sürdüren Sarı-Kırmızılılar kazanarak iç sahadaki çıkışını sürdürmek istiyor. Pazar günü Kadir Has Stadyumunda oynanacak olan Yukatel Kayserispor ile Altay maçı saat 16.00’da başlayacak.

Son idman yarın…

Yukatel Kayserispor, Altay maçı hazırlıklarını yarın tamamlayacak. Sarı-Kırmızılılar Kayserispor Tesislerinde yapacağı son antrenmanın ardından tamamlayacak ve ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizde sakatlıkları süren Dimitrios Kolovetsios, Bernard Mensah, cezalı Uğur Demirok, ülkesinin milli takımında bulunan Mame Baba Thiam ve yeni transfer Andrea Bertolacci Altay’a karşı forma giyemeyecekler.

Uğurlu düdük çalacak..

Yukatel Kayserispor ile Altay arasında oynanacak olan karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Süper Lig'in 20.haftasında Pazar günü Kayseri'de oynanacak Yukatel Kayserispor - Altay müsabakasına hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlenen Yaşar Kemal Uğurlu'ya bu maçta Serkan Çimen ve Cemil Tunç yardımcılık yapacak. Maçın 4. hakemi olarak Mehmet Türkmen belirlendi. VAR ve AVAR Hakemleri maç günü belli olacak.


SPOR 7.01.2022 10:27:00 0