HAYALİ AVRUPA

HAYALİ AVRUPA

Hes Kablo Kayserispor’un milli genç kalecisi Doğan Alemdar, Avrupa’nın radarında.Süper Lig temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor’da bu sezon başarılı bir sezon geçiren genç kaleci Doğan Alemdar hem Avrupa’nın hem de Türkiye’den birçok takımlar ilgileniyor.Lige tamamlanmasının ardından Ümit Milli takımı kampına giden 18 yaşındaki kaleci Doğan Alemdar, hayalinin Avrupa olduğunu söyledi. Bu sezon süper Ligde 28 maçta 90 dakika forma giyen Doğan Alemdar oynadığı maçlarda yaptığı kurtarışlar ile dikkat çekti. Birçok kulübün transfer listesinde yer alan Doğan Alemdar’ın Ümit Milli takım sonrası durumu netlik kazanması bekleniyor.

“Özel bir sezon oldu”

Bu sezon benim adıma geçen çok özel bir sezon olduğunu belirten Doğan Alemdar, “ Bu sezon benim adıma geçen çok özel bir sezon oldu. 28 maç oynadım. Silviu Lung’un sakatlanmasının ve İsmail Çipe’nin Covid-19 olmasından benim adıma yeni bir başlangıç oldu. O süreçte hazır olmam ve Trabzonspor maçıyla başladı benim serüvenim. İnşallah bunu devam ettirip ilerleyen yıllarda Kayserispor’un büyüklüğünü gösterip Avrupa itmek istiyorum. Türk kalecilerinin öne çıktığı bir jenerasyon gördük.  İlerleyen yıllarda daha yeni genç isimler çıkacaktır.  Bizim A Milli takımda olmamız önemli değil. Tüm ülkeyi kenetleyen bir jenerasyon geliyor hem A Milli takımda hem de Ümit Milli takım olarak. Milli takımımızı hak ettiği yerlere hem bizler hem de ağabeylerimiz getirecektir” dedi.

“En büyük hayali Avrupa”

En büyük hayali Avrupa’da oynamak olduğunu ifade eden Doğan Alemdar, “ Şuan için bir şey diyemem. Milli takıma odaklandım. Milli takım kampı bitince kulübüme döndüğüm zaman orada neler olacağını göreceğim. Her gencin olduğun gibi benimde Avrupa hayalim var. İnşallah nasip olursa Avrupa’da forma giymek isterim.  Yurt dışı gibi hayalim var. Türkiye’de de oynamak isterim 4 büyük takımlarda tabi. İlerleyen günlerde neler olacağını göreceğiz” diye konuştu.


SPOR 26.05.2021 13:03:00 0