COŞKUN: "ÖNÜMÜZDEKİ SÜRECE GÜÇLENEREK GİRDİK"

COŞKUN:

Saadet Partisi Kayseri İl teşkilatı düzenlediği 6. Olağan kongresinde İl başkanlığına seçilen Av. Baki Coşkun, kongredeki heyecanın gayretlerini artırdığını belirtti. Kongre sonrasında bir değerlendirme yapan Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Avukat Baki Coşkun, “Yeni bir yönetim anlayışı ve güçlü bir ekiple iş başına geldiklerini belirterek “Genç, dinamik ve etkin bir yönetim kurulumuz oldu. Nasıl ki her bir nefes yeni bir nefesse, nasıl ki her gün yeni bir günse, kongrelerde yeni bir sürecin, yeni bir dönemin başlangıcıdır. 6.sını yaptığımız kongremizin ise Kayseri’mizde yeni bir nefes ve yeni bir dönemin başlangıcı olacağına inanıyorum.  İnsanlığın saadeti için gayret gösteren bu hayırlı topluluk içinde de bayrak değişimlerinin yaşanması gayet tabiidir. Maksadımız hayırda yarışmaktır.”

YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE, YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE, YENİ BİR DÜNYA

“Meselemiz partimizin bayrağını nasıl ileriye taşıyabilir, Hakk’ın ve hakikatin hâkim olduğu yeni bir dünyayı nasıl kurarız meselesidir. Şahıslar, isimler değişir, esas olan ise bu davanın insanlığı sahil-i selamete çıkarması için gayret göstermektir. Dün nasıl umutların tükendiği bir dönemde merhum liderimiz Necmettin Erbakan hocamız ülkeye umut ışığı olduysa bugün de Türkiye’yi selim bir limana ulaştıracak, Türkiye’nin pusulası ve rehberi olacak, başta ilimiz olmak üzere hem ülkemizi hem de mazlum coğrafyamızı içinde bulunmuş olduğu bu zor şartlardan kurtaracak, yaşanabilir Türkiye’nin, yeniden büyük Türkiye’nin ve yeni bir Dünya’nın kurulmasını temin edecek tek alternatif Saadet Partisi ve onun inançlı kadroları olacaktır” ifadelerini kullandı.

AYRIŞTIRAN DEĞİL BİRLEŞTİREN OLACAĞIZ 

 SP Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, “Herkesin sus pus olduğu bir dönemde ilim erbabının bile darmadağın olduğu bu dönemde bu topluluk sapasağlam ayakta durarak haksızlıkları yanlışlıkları dile getirmeye devam etti ve bundan sonra da devam edecektir. Onun için sorumluluğumuz her zamankinden daha fazladır. Bu davaya inananlar olarak bundan sonra daha fazla çalışacağız, daha çok maddi destek verecek, daha çok zaman ayıracak, daha çok fikri ve zihni katkı sağlayacağız. Disiplinli ve ciddiyetle çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ülkemizde yaşayan insanlarımızın arasında hiçbir ayrım yapmadan, siyasi kimliğine, inancına ve dünya görüşüne bakmadan kucaklayacağız. Ayrıştıran değil birleştiren olacağız, iddia eden değil ikna eden olacağız. Ancak bunları hayatımıza kalbimize rehber edindiğimiz, dert edindiğimiz gün başarıya ulaşacağız” dedi.

Başarılı bir kongre süreci geçirdiklerini belirten Baki Coşkun; “Kongremize video konferans ile katılan başta Genel Başkanımıza, Genel başkan yardımcılarımıza, kongremize katılan siyasi parti temsilcilerine, partimize gönül veren her bir üyemize, İl ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize, kadın kolları,  gençlik kolları ve tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca kongre çalışmalarına katkıda bulunan tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.


SİYASET 26.11.2020 09:22:00 0