ÇAY’A YOLCULUK

ÇAY’A YOLCULUK

Süper Lig temsilcimiz Yukatel Kayserispor bugün Rize’ye gidiyor. Ligin 14.haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk olacak olan Sarı-Kırmızılılar zorlu maçtan puanla ayrılmayı hedefliyor. Ligde 4 maçtır kaybetmeyen Yukatel Kayserispor, Rizespor karşısında puan kaybeden dönerek çıkışını sürmekte kararlı. Çay diyarı Rize’den eli boş dönmek istemeyen Kayserispor’da sakatlığı devam eden Bernard Mensah ve Manuel Fernandes forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenmanın ardından tamamlayacak olan Yukatel Kasyerispor ardından saat 14.00’de özel uçakla Trabzon’a gidecek. Yaklaşık 1 saatlik yolculuğun ardından Trabzon’a ulaşacak olan Sarı-Kırmızılılar ardından karayolu ile Rize’ye geçecek ve konaklayacağı otelde maç saatini beklemeye başlayacak.

25.randevu yarın….
Süper Lig'in 14. haftasında Çaykur Rizespor ile Yukatel Kayserispor karşılaşacak.   Çaykur Rizespor ile Yukatel Kayserispor ile Süper Lig tarihinde 25.kez karşılaşacak. Geride kalan 24 müsabakada 10 kez Hes Kablo Kayserispor kazanırken 7 kez de Çaykur Rizespor 3 puanı hanesine yazdırdı. 7 maç da berabere bitti. Kayserispor rakibine 29 gol atarken Çaykur Rizespor ise 24 golle cevap verdi. Geçen sezon Rize’de oynan maçı Rizespor 1-0 kazanırken, Kayseri’de oynanan maçı ise ev sahibi Kayserispor 2-1’lık sonuçla kazanmıştı.

Uğurlu dönecek…

Çaykur Rizespor ile Yukatel Kayserispor arasında yarın oynanacak olan karşılaşmayı ankara Bölgesinden FIFA Kokartlı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamada  Çaykur Rizespor - Yukatel Kayserispor   maçında Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Cevdet Kömürcüoğlu  yapacak olurken, maçın 4. Hakemi Direnç Tonusluoğlu. VAR ve AVAR hakemlerinin ise maç günü açıklanacak. Uğurlu bu sezon temsilcimiz Kayserispor’un ikinci maçını yönetecek. (Haber: Memduh BORAZAN)


SPOR 26.11.2021 09:15:00 0