ALTIN KEMER SAVAŞI

ALTIN KEMER SAVAŞI

Antalya, dünyanın en büyük karma dövüş organizasyonuna hazırlanıyor. Dünyanın en önemli kafes dövüş organizasyonlarını düzenleyen Amerikan UFA’nın Türkiye temsilcisi Hand İn Hand Group, 17 Haziran 2021 tarihinde Antalya Cosmopolitian Nirvana Otel’de dünya şampiyonlarını ağırlayacak.

12 ülkeden ayrı ayrı sporcuların katılacağı ‘UFA World Mix Fight’ organizasyon gecesinde dünya şampiyonluğu kemeri sahibini bulacak.  Dev organizasyona Türkiye’den katılacak üç sporcudan biri olan Kayserili Bayram Yalçın kemerin yeniden sahibi olmak istiyor. 17 Haziran’a kadar hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürecek olan Yalçın, hedefe odaklanmış durumda. Organizasyonda Türkiye’nin 3 büyük sporcusu da maçlara çıkacak. Dünya Karma Dövüş Sanatları (MMA) Mix Fight şampiyonu ve aynı zamanda kemer sahibi Kayserili Bayram Yalçın, kemerini koruma mücadelesi verecek.  Sporcular, unvan kemerlerini korumaya çalışacak ve daha büyük organizasyonlar için kapıları aralayacak. 12 sporcunun yer alacağı ve aralarında Azerbaycan’dan ‘Dünya Şampiyonu’ Bahran Rajabzadeh, Türkiye’den ‘Avrupa Şampiyonu’ Mehmet Özer, Irak’tan ‘Asya Şampiyonu’ Reyad Hamzah gibi ün yapmış değerli sporcular da gecede yarışacak.

Doğan ve Okumuş’un yeğeni…

Dünyanın en önemli kafes dövüş organizasyonlarında mücadele etmeye hazırlanan Bayram Yalçın aynı zamanda Kayseri amatör takımlarından Gültepespor’un Kulüp Başkanı Hülya Doğan’ın ve Kayserigücü FK Antrenörü İsmail Okumuş’un yeğeni. Başarılı sporcu için herkesin olduğu gibi memleketi Kayseri’den başarılı sporcuya büyük destek var. Yapılacak olan bu büyük organizasyona Kayseri’den birçok kişi katılarak destek verecek. Spor camiasının önemli isimleri olan Hülya Doğan ve İsmail Okumuş’un yeğeni olan başarılı sporcu Bayram Yalçın’a Kayseri spor camiasından büyük destek var. Hülya Doğan yaptığı açıklamada, “Haydi Kayseri futbolda. Tam istediğimiz başarıyı tam yakalayamadıysak da inşallah bu sene o sene. Şimdi artık Kicboks UFA birde gerçek dünya şampiyonu altın ve gümüş kemerin sahibi Türkiye’nin onuru için altın kemer için dünya şampiyonluk maçına hazırdır. Sevgili Kayserili dostlarım belki de Bayram Yalçın bir büyük başlangıçla Kayseri’nin başını semaya kaldıracak.  O kadar çok ihtiyacımız var ki Kayseri halkı olarak spor faaliyetlerinde başarı sağlayacak şampiyonalara alın sizin evladınız Kayseri’nin sadece sizden para pul istemiyor, dua edin diyor Kayseri’m dedi bu kemerimi de Kayseri’ye belediye başkanlarımızın onuru için gururu için mücadele edeceğim kemeri taktim edecek. Dualarımız kara Bayram Yalçın seninle avcumuzun içindesin şampiyon” dedi.

17 Haziran’da başlayacak…

Gençleri spora teşvik etmek için organizasyonun güzelliğini tüm dünyaya kanıtlamak istediklerini, “Gecede müsabakaya katılacak olan 12 sporcumuz birbirinden değerli ve dünya çapında isim yapmış isimlerdir.” Organizasyonla ilgili 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 16.00’da aynı otelde basın toplantısı düzenleyeceklerinin bilgisini veren Bayram Yalçın, müsabakaların 17 Haziran Perşembe günü saat 20.00’da canlı yayınla başlayacağını söyledi.

 


SPOR 8.06.2021 09:26:00 0